fredag 12. november 2010

Goodbye Kathmandu

I går reiste vi fra Kathmandu for siste gang. Det var ganske så trist for vi hadde jo fått så mange gode venner. Vi hadde avskjedsmiddag med Clara og familien, avskjedslunch med Nirmala, avskjedsfrokost med Kamala, avskjedsmiddag med George og Nikolas, avskjedsbesøk hos Akrisha og Anonaya og enda en frokost med Tsering.






Vi tok også farvel med Achitra på vei til flyplassen, men hun ser vi jo heldigvis igjen snart.


De siste fire månedene i Nepal har vært lærerike, gøy, interessante og spennende. Vi har jammen opplevd mye! Det var rart å ta av fra Kathmandu å se de vakre Himalayafjellene for siste gang.  Jeg var faktisk ganske lei meg, men samtidig blir det jo godt å komme hjem og se venner og familie igjen.



Vi avslutter reisen med et døgn i Dubai.  Her er det veldig varmt og deilig.  Vi bader i sjøen som er 27 grader og lader opp til den kalde vinteren i Norge.


Takk til alle som har fulgt bloggen vår.  Vi håper dere har fått en følelse av hvordan vi har hatt det.

Stor klem fra Olav og Maria

1 kommentar:

  1. Velkommen heim til dere alle. Det har vore veldig spennande og lærerikt å lese bloggen din Maria. Det er den store reisen for dokke og det er det for oss. Takk skal du ha Maria for mange kosestunder med bloggen din. Du kan tru eg og bestemor har studert alle bilda med største nøyaktigheit, Utruleg kjekt.Men no er det utruleg kjekt og trygt og godt å ha dere heime igjen også!
    Klem frå Bestefar og Bestemor.

    SvarSlett